Szállítási és fizetési feltételek


Házhoz szállítás az ország egész területén!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatja, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheti a munkahelyére, vagy a lakására, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 990 Ft, azonban érdemes figyelembe venni, hogy a 12.000 Ft feletti vásárlás kiszállítása országosan is ingyenes!

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol biztosan megtalálja Önt, vagy megbízottját a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogatja. Amennyiben utánvétes fizetést választ, akkor arról is gondoskodjon, hogy rendelkezésére álljon - Önnek vagy megbízottjának - a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl.: kapucsengő, porta, megbízott stb.). Amennyiben bármilyen problémába ütközik a szállítás kapcsán, kérem hívja szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomon-követési kód segítségével kaphat pontos információkat.

Egyszerű fizetés utánvéttel

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelése ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.